28
Sep

How to download adobe photoshop elements 9 – Similar Software

Looking for:

Solved: How I can download and install Elements 9 ? – Adobe Support Community – .Adobe Photoshop Elements 9 Download

Click here to Download

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Met Photoshop Elements kun je magische dingen doen met je foto’s. Open de downloadpagina voor Adobe Photoshop Elements in een webbrowser. Open het installatiebestand voor Adobe Photoshop Elements dat je van de Adobe-website hebt gedownload. Doe het volgende in het scherm Installatieopties en klik daarna op Doorgaan :. Kun je het serienummer niet vinden? Zie Het serienummer van je Elements-product vinden voor meer informatie.

Heb je een inwisselingscode ontvangen? Gebruik je inwisselingscode om je serienummer te ontvangen. Zie Hulp bij inwisselingscodes voor meer informatie. Opmerking : Als je computer geen dvd-station heeft, kun je Adobe Photoshop Elements downloaden van de website van Adobe en vervolgens installeren. Zie Downloaden en installeren vanaf de Adobe-website voor meer informatie. Als je het dialoogvenster sluit of als de beveiligingsinstellingen van je computer automatisch afspelen niet toestaan, navigeer je naar de dvd via Windows Verkenner en dubbelklik je op Setup.

Als er beveiligingswaarschuwingen worden weergegeven, klik je op Ja. Voer in het volgende scherm het serienummer in en klik op Volgende. Wanneer je Photoshop Elements start, zie je een scherm met het aantal dagen waarna deze proefversie verloopt.

Klik op Nu kopen en volg de aanwijzingen op het scherm om je proefversie om te zetten in een volledige versie. Gebruik het serienummer dat je hebt ontvangen om de proefversie om te zetten in een volledige versie. Het serienummer begint met de cijfers Hoe je het serienummer ontvangt, hangt af van het soort aankoop:.

Een serienummer bestaat uit 24 cijfers en verschilt van een inwisselingscode die alfanumeriek is. Je kunt je inwisselingscode gebruiken om je serienummer te ontvangen. Installatieproblemen oplossen met logbestanden. Afsluitcodes tijdens de installatie oplossen.

Juridische kennisgeving Online privacybeleid. Photoshop Elements installeren Zoeken. Downloaden en installeren vanaf de Adobe-website Installeren vanaf dvd.

Een proefversie omzetten in een volledige versie Installatieproblemen oplossen. Downloaden en installeren vanaf de Adobe-website. Voordat je begint.

Zorg ervoor dat je beschikt over beheerdersrechten voor het account dat je gebruikt. Zorg ervoor dat je een geldige Adobe ID hebt. Schakel de pop-upblokkering in de webbrowser uit. Schakel firewalls, antivirussoftware en beveiligingssoftware van derden tijdelijk uit.

Als je deze uitschakelt, wordt de installatie sneller uitgevoerd. Zorg ervoor dat je een geldig serienummer voor Photoshop Elements hebt.

Zorg ervoor dat je verbinding hebt met internet totdat de installatie is voltooid. Photoshop Elements downloaden. Meld je aan met je Adobe ID. Selecteer het platform en de taal voor de download. Selecteer Downloaden. Photoshop Elements installeren. Meld je aan met je Adobe ID meestal je e-mailadres en je wachtwoord. Selecteer Doorgaan in het volgende scherm dat verschijnt. Doe het volgende in het scherm Installatieopties en klik daarna op Doorgaan : Taal selecteren Installatielocatie opgeven.

Klik in het scherm dat wordt weergegeven op Foto-editor. Foto-editor installeren. Meld je aan met je e-mailadres en wachtwoord. Aanmelden met je Adobe ID. Selecteer Nu activeren in het welkomstscherm. Klik op Nu activeren. Voer in het volgende scherm het serienummer in en selecteer Volgende. Het serienummer invoeren. Adobe Photoshop Elements wordt gestart.

Opmerking: Kun je het serienummer niet vinden? Installeren vanaf dvd. Zorg dat je een dvd-station dus geen cd-station op de computer hebt aangesloten voordat je met de installatie begint. Plaats de dvd in het station en volg de instructies op. Zoek het serienummer. Het serienummer staat onderaan op het dvd-hoesje. Zie Het serienummer van je Elements-producten vinden voor meer informatie over waar je het serienummer vindt.

Als je een inwisselingscode hebt, wissel je deze code in voor een serienummer. Plaats de dvd van Adobe Photoshop Elements in de computer. Opmerking: Als je het dialoogvenster sluit of als de beveiligingsinstellingen van je computer automatisch afspelen niet toestaan, navigeer je naar de dvd via Windows Verkenner en dubbelklik je op Setup. Voer het wachtwoord van je systeem in als hierom wordt gevraagd. Windows: optioneel Als je het dialoogvenster sluit of als de beveiligingsinstellingen van je computer automatisch afspelen niet toestaan, navigeer je naar de dvd via Windows Verkenner en dubbelklik je op Setup.

Meld je aan met je Adobe ID en je wachtwoord. Klik in het welkomstscherm op Nu activeren. Een proefversie omzetten in een volledige versie. Hoe je het serienummer ontvangt, hangt af van het soort aankoop: Via de Adobe-website : Wanneer je Photoshop Elements koopt, ontvang je het serienummer in een e-mail van Adobe. Zoek naar de onderwerpregel ‘Je serienummer’ of ‘Je serienummers’ in je postvak. Dvd : Je vindt het serienummer doorgaans op de achterkant van het dvd-doosje.

Als je een envelop voor de software hebt, kan het serienummer op de envelop staan. Opmerking: Een serienummer bestaat uit 24 cijfers en verschilt van een inwisselingscode die alfanumeriek is. Installatieproblemen oplossen. Verwante informatie Verwijderen Adobe Premiere Elements Photoshop Elements Serienummers, inwisselingscodes en productcodes Edities voor studenten en docenten Installatie van Elements-producten gekocht op Amazon.

Aanmelden bij je account. Snelle koppelingen Al je lidmaatschappen weergeven Je lidmaatschappen beheren.

 
 

 

Adobe Photoshop Elements 9 – Item Preview

 
How to download kyle brushes photoshop. One of the most fundamental differences between Photoshop and Elements is adobe photoshop elements 9 installeren free fact that Elements is a “standalone” application, whereas Photoshop is a community application that can be used both individually and via Adobe’s membership application. Insert the DVD into the drive and follow the instructions. Click Buy now and then follow onscreen instructions to convert your trial to full version. Upcoming SlideShare. Having trouble?